32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge

32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge Slika  0 32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge Slika  1 32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge Slika  2 32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge Slika  3 32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge Slika  4 32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge Slika  5

32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge

  • (1 Naši)

262.88 kn 144.60 kn

Oznake: šivaći stroj honkon, sak джуси haute couture, šivaći stroj sa zmija stopala, igre visoka прижимная stopala za hodanje, komplet mini q9, industrijski šivaći stroj papa, nesigurnim hlače, pjevačica je tanka noga, okovi projekta odjeće, pribor za 14 instrumenata.

(SKU: w125274)

32 kom./compl. Kvalitetan Pribor za šivaćih strojeva Прижимная stopala Set za stopala s pretincem za pohranu Osnovna šivanje linija Штопка Прижимные noge

【Najbolji kombinirani model】 :Ovaj skup od 32 predmeta daje na raspolaganje sve najpopularnije прижимные noge, bez razbijanje banke.Njihov odličan dizajn i visokokvalitetna konstrukcija osiguravaju dugi vijek trajanja.

【Izvrsna kompatibilnost】postavite pritisak noge su prikladni za većinu marki šivaćih strojeva i drugih domaćih šivaćih strojeva s niskim koljenica.nije pogodna za stare šivaćih strojeva, industrijskih i mini-šivaćih strojeva.

【Širok spektar primjene】Ove 32 kom. različitih kalupa može se koristiti kao modni naglasak na блузках i haljinama, kao okvir za prozirne zavjese ili kao osnovni za zavjese, suknje itd.

1.100% novi i high-end brand.

2.Neka mjerenja se mogu razlikovati, na 1-5% od stvarne.

3.Razlika u bojama postoji između slike kao stvarni.

1.Molimo,odaberite pravu veličinu ili boju za ono što želite, mi ćemo poslati parcelu, kao što ste izabrali u red.

2.Molimo vas, pobrinite se da su vaše informacije o isporuci točna, prije nego što potvrdi rezervacije.

3.Mi obično prihvaćamo plaćanje putem posredništvo.Da bi zaštitili svoje interese,vaša uplata će privremeno biti Alibi i ne prenijet će nam do tada, dok ne dobijete narudžbu, a ne biti zadovoljni njime.Možete odabrati najpovoljniji za vas način.

1.Šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke.

2. Vršimo besplatnu dostavu poštom KINE na većini zemalja svijeta, ali mi ne isporučujemo u poštanski sandučić ili APO/FPO.

3. Obično šaljemo narudžbu u roku od 1 tjedna nakon primitka uplate.

4. Također nudimo brzu isporuku EMS/DHL/UPS/TNT, ali potreban je dodatni trošak dostave.

Ako ste zadovoljni s našim proizvodima,molimo vas, dajte nam 5 zvjezdica.Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

  • lik 2: Šivaći Pribor
  • lice 3: Pleter Je Slijep Bodom
  • Iskoristite: Vez
  • Vrsta: Detalji Šivaći Stroj
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • lik 1: прижимные noge šivaći stroj
  • Vrsta skupa: DA
  • Značajka 4: višenamjenski kit
  • brend: ZEMLJA POJMOVA
  • Značajka 5: Свернутая Ножка Podol, Za Šivaći Stroj
  • Materijal: Od nehrđajućeg čelika

 

    Recenzije:


  • reviewer-1
    Ll Cool A - 2021-12-15
      5

    Odličan prodavač! Visoko kvalitetan proizvod! Roba, kao što je opisano! Visoko preporučiti! Hvala!

Ostavite svoj citat