Dječje Inflatable kruške Slobodno Stojeći Boxing kruške za stres Brza dostava

Dječje Inflatable kruške Slobodno Stojeći Boxing kruške za stres Brza dostava Slika  0 Dječje Inflatable kruške Slobodno Stojeći Boxing kruške za stres Brza dostava Slika  1 Dječje Inflatable kruške Slobodno Stojeći Boxing kruške za stres Brza dostava Slika  2 Dječje Inflatable kruške Slobodno Stojeći Boxing kruške za stres Brza dostava Slika  3 Dječje Inflatable kruške Slobodno Stojeći Boxing kruške za stres Brza dostava Slika  4 Dječje Inflatable kruške Slobodno Stojeći Boxing kruške za stres Brza dostava Slika  5

Dječje Inflatable kruške Slobodno Stojeći Boxing kruške za stres Brza dostava

  • (0 Naši)

167.09 kn 116.98 kn

Oznake: puno boks, prsluk stres, baloni dragon ball, boks kukavice, dijete, restoran dostava naprtnjače, kako napraviti boks kruške, torbica za telefon samsung 10 boks, rukavice za borbu protiv vreću s pijeskom, , замшевая vrećica s pijeskom, kruške za kung-fu.

(SKU: w130535)

Opis:

Naša kruške izrađen od утолщенного PVC-materijala, izdržljiv, pouzdan i ne curi.On može da izdrži i najjače udarce i udaraca djecu, a zatim brzo reagirati, odmah odskakanje natrag.Jednostavno ispunite donji kameru pijeskom ili vodom i početi s tjelovježbom!

Karakteristike:

【Dječje kruške】Ova kruške visine 47 cm, pogodan za većinu djece, dovoljno čvrsta da izdrži i najjače udarce i udaraca djecu, a istovremeno se povećava njihovu brzinu i snagu, poboljšava koordinaciju i fleksibilnost.

【Energije izlaz】je Idealan za borilačke sportove kao što su boks, тхэквандо, kickboxing i tako dalje Dodirnite ovu боксерскую kruška, выплесните energiju djecu, otpustite tlak i bijes атетичным i siguran način, a da pritom zadrže oblik.

【Jednostavnost korištenja】Samo ispunite donji kameru vodom ili pijeskom, da torba je stajala okomito, a zatim ispunite gornji kameru zrakom i budite spremni za fitness.

【Siguran I Pouzdan】Gornja skladište napuni zrakom koji je mekan i lagan, ne boli костяшкам prstiju ili ruke djece, bez obzira koliko djeca tuku ili пинают ga.

【Visoko kvalitetni materijal】Napravljen je od kvalitetnog PVC materijala, fleksibilan i izdržljiv.Сверхпрочный materijal osigurava da iz nje će poteći voda ili pijesak koji držite ga u uspravnom položaju.

Tehničke karakteristike:

Tip proizvoda: Dječje kruške

Materijal: PVC

Boja: Nebo Plava

Visina proizvoda: 120 cm / 47 inča

kako koristiti:

1. Ispunite donju komoru vodom i zatvorite ventil;

2. Ispunite gornji kameru zraka i zatvorite ventil.

OBAVIJEST:

1. Ne koristite za pumpanje zraka visokog tlaka.

2. Ne pretjerivati.

3. Djeca se moraju koristiti pod nadzorom odraslih.

Napomena:

Molim vas, dopustite razlici u 1-3 cm (0,4-1,18 inča) zbog ručnog mjerenja i manjih promjena boje za različite postavke telefona.

Hvala vam za razumijevanje, dobar dan!

Proizvod otpremnica

1 x kruške

  • Vrsta: Vrsta Vreće s pijeskom
  • Dob: >3 Godine
  • brend: Aolikes
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • broj modela: Kruške

 

Ostavite svoj citat