Šivanje Igle Himen Nova Izravna Pin I Engleska Pin Šivaći Pribor Za Odjeću DIY Ručne Set Alata Za ručni rad

Šivanje Igle Himen Nova Izravna Pin I Engleska Pin Šivaći Pribor Za Odjeću DIY Ručne Set Alata Za ručni rad Slika  0 Šivanje Igle Himen Nova Izravna Pin I Engleska Pin Šivaći Pribor Za Odjeću DIY Ručne Set Alata Za ručni rad Slika  1 Šivanje Igle Himen Nova Izravna Pin I Engleska Pin Šivaći Pribor Za Odjeću DIY Ručne Set Alata Za ručni rad Slika  2 Šivanje Igle Himen Nova Izravna Pin I Engleska Pin Šivaći Pribor Za Odjeću DIY Ručne Set Alata Za ručni rad Slika  3 Šivanje Igle Himen Nova Izravna Pin I Engleska Pin Šivaći Pribor Za Odjeću DIY Ručne Set Alata Za ručni rad Slika  4 Šivanje Igle Himen Nova Izravna Pin I Engleska Pin Šivaći Pribor Za Odjeću DIY Ručne Set Alata Za ručni rad Slika  5

Šivanje Igle Himen Nova Izravna Pin I Engleska Pin Šivaći Pribor Za Odjeću DIY Ručne Set Alata Za ručni rad

  • (1 Naši)

25.23 kn

Oznake: šivaći stroj jename, šivaći konac gyh, šivaći stroj kayanee, šivaći stroj janome ms 100, 100 kom šivaći konac, film химена критани, Bijeli Konac Za Šivanje, сверкающая šivaći konac, šivaći stroj chinghia, broj noge šivaći stroj.

(SKU: w2738)

20 Revolucionarne zatika s prednošću kao direktnu pin, tako i engleskom jeziku igle u jednom alat za popravljajući ste dobili u prodajnom paketu, dovoljno čvrste da se bušiti nekoliko slojeva, ali su dovoljno tanke da prođe kroz tkivo, ne ostavljajući otvora, Lako naticati tkanina i uvijek lako vidjeti je Odlična, kada je potrebno više izdržljiva i tanka igla za probušene debele slojeve bez savijanja, Mnogo bolji način učvrstiti popluni, u kompletu. Sastojci: 20 Čudo-zatika /P ack (10 kom. žuto i 10 kom. roza)

Čudo-igle-to je revolucionarni koncept zatika koristi prednosti kako izravne, tako i engleskih zatika u jednom instrument za konsolidaciju.Čudo-igle su dovoljno jaki, da probušite nekoliko slojeva, ali su dovoljno tanke da prođe kroz tkivo, ne ostavljajući otvora.Ih tako lako bušiti kroz tkivo i uvijek je lako vidjeti.Oni su savršeni, kada je za piercing debelih slojeva, bez savijanja je potrebno više čvrsta i tanka igla.Mnogo bolji način прикалывать popluni.Funkcija za glatku utvrđivanju pin wonder osigurava da on sigurno održava se u širokom rasponu od vrste tkanine-od vrlo tankih do vrlo teških.

Prednosti:

Прикалывать odjeću puno lakše, puno bolje прикалывать popluni i idealan je za piercing borough i сашико.

Kako koristiti :

Korak 1: Umetnite točku dolje kroz slojeve tkiva i gurnite goli fino začinjene točku.

Korak 2: Kliknite na poklopac, da se ni popraviti na licu mjesta, ili pustiti za povlačenje.

  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Iskoristite: Drugo
  • Vrsta: Detalji Šivaći Stroj

 

    Recenzije:


  • reviewer-1
    Igor Petrov 82 - 2021-11-21
      1

    Strašno proizvod. SVAKI pin ima заусенец/затупленный savjet, tako da se ona prekida krpom umjesto da прикалывать. Ne bih preporučio.

Ostavite svoj citat